Στέφανος Ξενάκης


Η τέχνη της αυτοβελτίωσης


Ο Στέφανος Ξενάκης είναι συγγραφέας και επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΣΟΕ, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία, για πολλά χρόνια, στον χώρο των επιχειρήσεων και της διαφήμισης, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Το Δώρο”, εκδόθηκε το 2018 από τον εκδοτικό οίκο Key Books, και πολύ σύντομα έγινε Best Seller, κατακτώντας σταθερά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις αναγνωστών. Ακολούθησαν δύο ακόμα βιβλία του, επίσης από την Key Books, “Κάπταιν: Γράμματα στον μπαμπά μου”, καθώς και η συνέχεια του πρώτου του βιβλίου “Το Δώρο 2”.

Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα “ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ”, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Το “ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ” έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών, της Αύρας και της Αίνειας.


Έχει κατακτήσει αυτή τη στιγμή δικαίως, τον τίτλο του σημαντικότερου σύγχρονου Έλληνα “story teller”, γράφοντας και εκδίδοντας ιστορίες που στοχεύουν στην αυτοβελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη. Στο παρόν project, ο συγγραφέας του best seller “Το Δώρο”, μοιράζεται τα βήματα και τις μεθόδους εκείνες που τον οδηγούν στην εκπλήρωση του δικού του σκοπού τόσο προσωπικά όσο και συγγραφικά.

Μέσα από τα μαθήματα, παραθέτει με τρόπο άμεσο και εύληπτο, τις βασικές αρχές της αυτοβελτίωσης, αλλά και τον τρόπο που ένας φιλόδοξος συγγραφέας θα αποτυπώσει αυτές τις αρχές στα πλαίσια ενός αντίστοιχου βιβλίου, το οποίο μάλιστα θα καταφέρει να φτάσει στα ράφια των ευπώλητων.

Τα ολιγόλεπτα βίντεο υψηλής ποιότητας παραγωγής που συνθέτουν το παρόν Masterclass, δημιουργούν τελικά, ένα ψηφιακό “manual”, το οποίο θα σταθεί χρήσιμο τόσο για εκείνους που απλώς θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους υιοθετώντας έναν πιο υγιή τρόπο σκέψης, όσο και για εκείνους που έχουν ξεπεράσει αυτό το στάδιο και θέλουν πλέον να προχωρήσουν στην καταγραφή και την έκδοση του προσωπικού τους ταξιδιού αυτογνωσίας!

(Μέρος των εσόδων από το master class καθώς και από την αμοιβή του Στέφανου Ξενάκη, θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Life is Life.)

e-mail επικοινωνίας: [email protected]


Τρόπος πληρωμής

Μαθήματα  Κεφάλαιο 1
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 2
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 3
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 4
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 5
Available in days
days after you enroll
  BONUS
Available in days
days after you enroll